Institut für Psychologie

Charlotte-and-Karl-Bühler Lecture

Vortragstitel:Targeted memory erasure as a treatment for emotional disorders: Fact and fiction
    Datum: 24.01.2019, 18:00 - 19:30
    Ort:Röntgenring 12 , Külpe-HS
    Vortragender:Prof. Tom Beckers, KU Leuven (Belgium)

The Charlotte-and-Karl-Bühler Lecture Series is a departmental series of talks from renowned psychologists on topics that are relevant to several fields in psychology. A talk is presented every semester and they are open to the public.

Hinweis zum Datenschutz

Hinweis zum Datenschutz